torstai 5. marraskuuta 2015

Uimassa koirakylpylä Aaltotassussa

Olen ainakin puolitoista vuotta kuunnellut erinäisten ihmisten valitusta siitä miten huonosti Kuopiossa on tarjolla erilaisia koirapalveluita. Nyt yksi suuri aukko on paikattu ja me ollaan saatu koirille oma sisäuittopaikka: Aaltotassu (Suomeksi: Käyttäkää sitä nyt kun joku rohkea on kerran uskaltanut lähteä yrittämään!).

Rieppa kävi poppoosta ensimmäisenä testaamassa uimalaa, kun kerran iskivät mukavan marrastarjouksen "Yksilöuinnit uittajan kanssa 30e/30min". Tairakin saa luultavasti jossain käydä testaamassa miltä uintihommat maistuisi, tekisi sillekkin hyvää. Sillä edellytyksellä tietty että sen saisi altaaseen ja että se osaisi uida..

Olin niin innoissani etten muistanut ottaa yhtään kuvaa itse uinnista, mutta niitä ehkä sitten seuraavalla kerralla. Halliin mennessä koira huuhdeltiin ja sille laitettiin firman hihna ja uimaliivit. Sitten mentiin ihmettelemään altaan ramppia ja uimaan. Uittaja uitti Riepua kierroksen pari minun kannustaessa altaan ulkopuolelta. Sitten mentiin rampin kautta pois altaasta ja huilittiin hetki. Touhu oli selkeästi epäilyttävää, mutta kyllä sen kerran hiippaili altaaseen ilman erikoisempia houkutteluja. Sen huonon näön takia ei vielä edes testattu lelun hakua vedestä, mutta ei tyyppiä ainakaan niin paljon jänskättänyt että namit ei olisi maistunut ;)



Riepun uintitekniikka oli kuulemma hyvä ja se käytti myös niitä ikuisesti kuntoutettavia takajalkoja voimakkaasti. Jospa polskimisesta olisi apua :) Selkeästi oli raskasta kun sen verran kiihtyi hengitys. Altaasta poistumisen jälkeen huuhtelin Riepun, totuttelin sitä pikkuisen föönaukseen ja join kylpylän tarjoamat kahvit. Tunnelma oli mukava ja palvelu ystävällistä. Mennään toistekkin ja jospa jossain vaiheessa ihan jonkun leikkikaverin kanssa. Kunhan ensin tehdään paikka Riepulle tutuksi ja mieluisaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti