perjantai 22. marraskuuta 2019

#growingandlearning

Tyypit kävi ekaa kertaa Koiramekassa, Houndyn koirakuntosalilla eli tällä kertaa pentujen leikkipuistossa. Anita oli huolehtinut kaikesta niin hyvin että vaikka pöpöaltistusta varmasti tulikin niin kaikki sellainen turha riski oli poistettu. Penskoille oli uudet pallomeri-pallot ja muutkin välineet oli putsattu. Reippaita ja touhukkaita pentuja jotka kaikki kävi vähän omaan tahtiinsa rymyämässä eri kohteissa. Häärä vietti aikaansa lähinnä omassa pallomeressään, pentuja karkuun juosten ja välillä ruokkien. Ensi viikolla uudestaan, jospa saataisiin samaan aikaan joku äänekäs aksaajakin johonkin kentälle.

Autoilut meni hyvin, mitä nyt Ted kailotti koko hallille menomatkan ja nukkuikin sitten alkuun 40 min kun muut touhusivat. Iltainen ajelu mamman kanssa omalla autolla takakontissa olikin kaikilta osin rauhallisempi kuin äitini auton takapenkillä kevythäkissä. Jatkamme harjoituksia.

Näillä näkymin pääsemme tutustumaan nautoihin ja lampaisiin kuun viimeinen viikonloppu, huikeita mahdollisuuksia ja ihania ihmisiä ympärillä. Lapsiperhekäyntien ajankohtia suunnitellaan myös.

Uusia ruokia on taas maisteltu. Eilen saivat porsaan talouskyljyksen ja siitä riitti riemua pitkäksi aikaa kun sitä kuljeteltiin vuorotellen ees taas, kiskottiin ja opeteltiin irroittamaan siitä paloja.

Lempiruoka on juuri nyt lämmin äidinmaidonkorvike johon sekoitetaan broiskujauhelijaa ja luujauhoa. Plus tietysti äidin tissi. 🥰 Maitoa tuntuu tulevan nyt kaikista tai lähes kaikista nisistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti