keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Kuntouimaruus jatkuu

Vihdoin hyviä uimalakuvia! Näin siinä käy kun laitetaan ammattilainen asialle. Iita pitää ehdottomasti ottaa joskus kuvaamaan hallille meidän aksaa, doboilua ja tempputouhutusta. Ja pätevät ulkokuvatkin porukasta ois kivat. Ja Riepusta pitäisi saada koiravalokuvaseinälle kunnollinen studioposeeraus. Jajaja.. :D



Viikko sitten otetuissa kuvissa ei onneksi näy se kriisi mikä iski jo kotona kun Tairan kalaa ei löytynyt mistään! Onneksi possu kelpasi myös noudettavaksi kalankorvikkeeksi ja rakas kala kera aksakenkien löytyikin myöhemmin agihallilta ihan siitä mihin sen olin itse unohtanut.




Uimailu sujuu ihan hyvin. Taira hakee esineitä ja ui niiden perässä, mutta on aina yhtä tyrmistynyt kun lelua ei heitetäkkään maahan vaan tyhmät ihmiset heittää sitä altaaseen! Ja eka altaaseen meno on aina niiiin vaikeaa. Riepu on keksinyt että se voi uida vaan kerran altaan päähän ja takaisin, eihän keskellä allasta tarvitse kuunnella tyhmän äipän kutsuja ja houkutteluja. Äkkiä vaan takas rampille ja pois mokomasta märkyydestä.. Ennen sen pystyi myös huoletta jättämään rampille istumaan ja menemään itse kutsumaan sitä altaan reunalla ja se tuli uimaan ihan nätisti. Nyt muutaman kerran pakittanut rampilta pois ja karkuuuuun! Kunnon kakara.


Toin nyt sen possun, annappa akka namia!

Riepu rakas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti