maanantai 7. tammikuuta 2019

Treenivuoden alku

Ensimmäinen ja toivottavasti ainakin Häärän kohdalla viimeinen näyttelyilmo rustattu. Karmivaa. Seinäjoella siis maaliskuussa metsästetään H:ta. Pitäisi opetella näyttelyseisomista ja ravaamista.

Tyypit kävi eilen taas Ninnin vesijuoksumattotreeneissä. Taira menee matolle jo niin nätisti ihan itse ja on siellä tosi rentona ja iloisena. Sillä haetaan lähin pitkää hyvää askellusta. Riepu pitää nostaa veteen, mutta kiltisti se siellä kipittää. Riepu pudottaa painoa eli tekee pitkää tasaista sarjaa. Hääräkin menee matolle itse, mutta vain koska se on niin kiltti. Se inhoaa vettä ja on jännityksestä kippurassa. Se saadaan rennoksi kun heti alkuun laitetaan kova vauhti ja kallistusta. Se vetääkin hirveetä treeniä. Habatyyppi.

Riepu on nyt syönyt pussillisen Vip Storen kautta ostettua Versele-Lagan Opti Life pienten sterkattujen koirien nappulaa ja paino on pudonnut 400 g vaikka joulun tienoilla kitusiin meni mm. Bataattikeitto, rasiallinen Juhlapöydän konvehteja ja biojätepussista homeisen makkaran. Tuo on vaan käsittämätön ruokarosvo ja rautamaha. Nappula siis maistuu hyvin ja toimii namina kaikilla kolmella joten tilasin kolme säkkiä lisää.

Häärälle sieltä hankittu Max Muscle jauhe on kanssa maistunut hyvin. Kelpaa veteen sekoitettuna treenien ja kisojen jälkeen. Joskus heitän matkaan myös raa'an kananmunan. Menee myös ruokaan sekoitettuna. Vip Storelta voi tilata suoraan, mutta itse tilasin kuopiolaiselta jälleenmyyjältä Emmi Lavilta. Emmi toi tuotteet suoraan omaan pihaan. Toimivaa ja näppärää 👌

Myönnettäkööt että hiiitusen häiritsee että kyseinen firma myy "haukunrajointinpantaa" (sähköpantaa) perinteisen sitruunapannan lisäksi. Lisäksi valikoimissa taitaa olla toinenkin sähköpanta 😑 Jospa uusi eläinsuojelulaki kieltäisi tuonkin selkeästi niin jatkossa ei tarvitsisi luottaa vain yritysten eettisyyteen tai terveeseen järkeen. Muuten on tarjolla naksua, koulutusnameja, kosketuskeppejä ja leluja ja sitten kumarretaankin ihan toiseen suuntaan. Jospa jatkossa paremmin ☺️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti