maanantai 16. tammikuuta 2017

Muikunruoto jumppaa ja treenaa

Tänään Häärällä painoa 11,7 kiloa. Pienihän tuo on edelleen, mutta edes hitusen tullut jo massaa luiden päälle, ei oo enää niin ikävä pikkutyyny.

Lauantaina oli SWAUn järkkäämä Houndyn agidobo-päivä. K9 Center täyttyikin tulevaisuuden agitoivoista ja jo kisaavista koirakoista. Kotona muisteltiin vielä puolipalloja. Vieläkin satunnaisesti meinaa lipsua takajalat samalle pallolle, mutta välillä ne löytää ihan hyvin itsenäisesti oman paikkansa :) Varsinaisen dobopallon päälle Anita suosittelee menemään vasta 9 kk iässä enkä nää mitään syytä kyseenalaistaa koulutetun ohjaajan sanomisia. Rauhallisen pennun kanssa asiaa voi kuulemma miettiä aikaisemminkin, mutta no.. Me ei kuuluta rauhallisten pentujen ryhmään :D

Raatikaisen Tiina kiersi välillä ottamassa kuvia, joten pieni osa liikkeistä päätyi myös kameran eteen. Pidän koiran hyvää kuntoa ja kehonhallintaa kaiken perustana, joten toivotaan että hyvin tehty pohjatyö tuottaa meilläkin tulosta. Kotoa meiltä löytyy siis puolipallojen lisäksi jumppahommiin tasapainotyynyt, oisko koon 65 dobopallo, eri kokoisia kartioita ja muovi+pahvilaatikoita, saavi, sankko ja tasapainolauta. Ainakin. Jonkinlainen tikapuuhässäkkä on vielä tarkoitus kyhätä.

Loput jutusta kuvaspämmiä.




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti