torstai 24. marraskuuta 2016

Kisavalmisteluja

Viime viikonloppuna päästiin taas painattaa ison kentän treeniä. Lauantaina kävin tutustumassa rataan ja tehtiin se kerran korjauksien kera alusta loppuun. Sunnuntaina aamulla painateltiin sit koko rata hienosti. Puomille piti tehdä heti alkuun pientä sääntöä. La ja sunnuntain ekalla kerralla Riepu malttoi juosta juuri ja juuri puomin loppuun vaikka jäin odottamaan seuraavalle esteelle. Sitten se alkoikin hyppiä alas miten sattui (äiti elä jätä minua tänne!) ja sen kanssa piti säätää muutamaan kertaan. Videolle tais tulla myös ekaa kertaa toimiva takanaleikkaus. En kyllä tiedä uskaltaisiko siihen luottaa kisoissa, mutta ainakin hätätilanteessa se on vaihtoehto joka voisi onnistua.


Seuraavat kisat siis viikonloppuna. Kaksi kuukautta edellisistä kisoista. Ja toki starttaan sunnuntaina koko homman ja siellä on minun mittapuuni mukaan hirmuisesti osallistujia. Miten siellä rataantutustumisessa mahtuu edes liikkumaan. Ahdistaa. Huomenna onkin hyvään saumaan osuva henkisen valmentautumisen luento. Jospa sieltä saisi jotain käyttökelpoisia keinoja.

Mitäs muuta. Tyypit kävi joulukorttikuvissa ja olin niiiiin ylpeä. Alakerrassa oli mätsärit joten myymälänkin puolella pyöri koiria ja ihmisiä. Ja nää vaan napotti kiltisti kuvauspaikalla. Häärä piti muutaman kerran pyytää takaisin ja Riepukin tais kerran käydä oikomassa jäseniään. Isot vaan vaihteli paikkaa ja asentoa välillä. Kokonaisuutena meni siis paljon paremmin kuin olisin koskaan voinut odottaa. Häärästä otettiin myös "koulukuva", se olikin jo vaikeampaa kun muu tukijoukko vietiin autoon. Mutta monta hyvää kuvaa saatiin siitäkin. Fiksu laps! On sitä jotain osannut tehdä oikein.  

Häärä on startannut pentukurssinsa ja Riepu aloitti eilen rauhoittumiskurssin. Taira käy vielä menneen rallytokokurssinsa rästiin jääneitä kertoja pari. Lisäksi aksaillaan ja jumppaillaan. Näin aika kuluu mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti