tiistai 12. syyskuuta 2017

Nyt kelpoo treenata

Oi. Onnidog takana. Kaikki neljä päivää. Onnellinen mutta väsynyt tai jotain sellaista? Tästä tulossa oma päivityksensä myöhemmin. Mutta entäs muut kuulumiset?

Häärä kävi vihdoin pyörimässä virallisissa ja epävirallisissa tarkeissa.
Polvet: 0/0
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Välimuotoinen lanne-ristinikama: LTV1 (jakautunut ristiluun keskiharjanne (s1-s2) tai muu lievästi normaalista poikkeava rakenne)
Silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

Juuso käytti ensin Häärän Tervossa, jossa joukkotarkissa Jari Aho katsoi polvet ja silmät. Nämä tulokset ei vielä(kään) jostain syystä ole ehtineet KoiraNettiin. Pitänee laittaa postia tai soitella perään että mikä mättää.

Kuvaukset tehtiin Vaajakoskella Huiskuhännässä. Virallisten kuvien lisäksi kuvattiin vielä koko selkä, ranteet, polvet, nilkat ja leuka yhden puhkeamattoman hampaan vuoksi. Eläinlääkäri totesi heti että kyllä noilla harrastella kelpaa ja olin tyytyväinen palveluun. Olin aika vaatelias asiakas :D Lonkat ei harmittanut niin paljon kuin selkä, olisin halunnut siltä puolelta täysin priimaa tuohon tulevaan käyttöön nähden. Mutta lievin mahdollinen muutos onneksi, pitänee soitella vielä lausujalle ja kysellä tarkempaa faktaa kunhan tässä ehtii. Jos ne minulle mitään suostuvat kertomaan kun en ole omistaja.

Tänään tuli myös viesti että Mydogdna-näytteet ovat tulleet perille, niistä tuloksia 4-6 viikon kuluttua. Sitten on kaveri aika kauttaaltaan tutkittu. Virallinen sydäntutkimus toki vielä jäi puuttumaan, mutta napataan ne tulokset sitten vaikka jonkun toisen käynnin yhteydessä jos mahdollista. Uroksen pitänee sitten olla ihan priimaa kun ei saa olla hammaspuutoksia ja selän pitäisi olla puhdas. Katsellaan miten ne kuviot sitten jossain vaiheessa etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti