sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Toukokuun loppua

Monta aihetta on pulpahtanut parin viikon sisään mieleen, mutta kun niitä ei laita heti ylös niin eihän niitä enää muista. Kevät on edennyt viikossa vauhdilla ja koivut on jo isoilla hiirenkorvilla, ketunleipämeret kukkivat valkoisena ja ensimmäiset tuomenkukatkin oli tänään auki. Meidän normaalisti rauhallisille ulkoilupaikoille on tullut vieläkin lisää liikettä, ilmeisesti geokätköilijätkin ovat aktivoituneet nyt samoille nurkille.


Häärä aloitti juoksut, lipsutteli kusia ensin pari päivää. Puomitreeni pöksyissä ei lämmitä, katsotaan jatketaanko vasta niiden jälkeen. 9 kk juoksuväli on <3 Onneksi se säilyi pennuista huolimatta.

Särmä ja sk-collie Riine jatkoivat uimakouluaan ja tänään Särmä loikki uimaan myös äitinsä perässä. Ilme oli sen mukainen kun tuo järvivesi on iiiihan hitusen kylmempää kuin hallissa. Paimeneen päästiin viime ke ja tulevanakin. Potentiaalia löytyy ja minulta luottoa jo heti enemmän kuin Häärään. Särmä teki hienoja laajoja kaaria, mutta tyylilleen uskollisesti hepuloiden ja noin yksi tassu kerrallaan maassa. Kuulemma voisi syöttää diapamia..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti