lauantai 18. huhtikuuta 2015

VarPS ry:n agimöllit 18.4.2015

Tänään mölleiltiin Varkaudessa. Edellisen kerran ratoihin verrattuna oli paljon helpommat radat, vaikka tämä ei tuloksista näkynytkään. Päivä alkoi kisaavien mölliradalla, jota sekä Riepu että Taira kävivät kerran koettamassa. Uusintaa en ottanut, mikä tietty taas sitten jälkikäteen harmitti :D Lähinnä tarkoituksena oli kuitenkin käydä tutustumassa hitusen erilaisiin kontaktiesteisiin (eri väri, eri pinta ja puomissa eri korkeus) ja katsomaan miten kepit sujuu radan osana (huonosti!). Keppejä väännettiinkin molempien kanssa useampaan kertaan.

Agimölli tulokset Taira HYL. Riepu HYL

Möllirata eka yritys: Taira 20 aika 51,62. Riepu 35 aika 31,12.

Möllirata uusinta: Taira 45 aika 44,75. Riepu 15(?) aika 27,25.

Agiradan jälkeen möllejä autossa odotellessa Taira oli nauttinut puoli litraa Natural Menun nappulaa ja pussillisen lammasherkkua. Ihmettelin vähän kun radalla ei oikein lihapullat kiinnostaneet, vaan Taira mieluummin hepuloi ja kävi tarkastelemassa epäilyttävää ratahenkilöstöä.. Myös putkikieltoja tuli paljon. Positiivista oli sen sijaan torstain treeneistä mukaan tarttunut edes hitusen lisääntynyt vauhti. Kontaktien kohdalleen osumista en ehtinyt radalla katsoa, pitää analysoida videolta kun saan ne käsiini. Samalla tarkistelen noita virheitä, ei niitä siellä tehdessä muista kaikkia :D

Riepun mölliuusinta oli mielestäni möllisääntöjen mukaan vitosen rata, jostain syystä paperiin oli merkitty 15. Videoltakaan en muuta virhettä huomannut kuin se, että jätin viimeisen esteen ohjaamatta ja Riepu pääs pyörähtämään sen väärälle puolelle ja ehti hypätä ennen kuin oikeastaan ehdin tajuta. Eli hyppäsi väärältä puolelta ja koska hylkyjä ei pitäis mölleissä tulla niin siitä ois pitänyt napsauttaa vitonen.. Kai.

Huomenna jatketaan KPSH:n mölleissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti