tiistai 5. toukokuuta 2015

Missä mennään vai mennäänkö

Reeniä reeniä.

Riepu treenailee pallopaimennusta kaverin näyttöä varten. Nyt ollaan menossa siinä että välimatkaa palloon on n. 10 metriä ja Riepu kiertää pallon joko vasemmalta tai oikealta, ääni- ja keho-ohjauksen mukaan. Aika hyvällä prosentillä onnistuu jo. Lisäksi harjoitellaan tasapainon alkeita niin että Riepu osaisi pysyä pallon toisella puolella suoraan minua vastapäätä ja vaihtaa paikkaa minun liikkumisen mukaan. Millonhan pääsee aloittamaan oikeat paimennukset.. :)

Agilityssä koutsi kielsi kepit jo hyvin toimivalta helpolta puolelta, paitsi jos treenaa kauempaa lähetystä. Pitäisi vähitellen pystyä lähettämään myös vaikeammalta puolelta.. Vaikeaa on.. Ohjaajan hermoille nimittäin. Kontakteja aloiteltiin myös, A menee treenikertoihin nähden tosi hyvin. Puomi otti takapakkia ensimmäisistä ja Riepusta hirmuisen pelottavista keinutreeneistä, joten saa hyvän tovin houkutella sitä puomin alkuun. Sit siitä tuleekin taas hirmu kiva, eikä muuta malttaisi tehdäkkään. Shelttimurunen käveli muuten tänään ensimmäistä kertaa kotoa hallille huutamatta kertaakaan, vaikka ohiteltiin koiranulkoiluttajia, hölkkääjiä, pyöräilijöitä yms. Olin aika varma että se on sairas :D

Tairalla oli tänään hulivilipäivä. Kolmet superhepulit, sitten pari kelvollista yritystä ja sen jälkeen toisella vuorolla tää vaan pönötti ekan hypyn takana eikä suostunut liikkumaan vaikka mitä yritin. No, ei siinä koira vaihtoon ja Riepun kanssa keppitreeniä. Huoh. Pitäisköhän pitää pidempi tauko ja siirtää kisaamiseen aloittamista jollekkin heinäkuulle. Häpeän koira, kaikella rakkaudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti