tiistai 9. kesäkuuta 2015

Tästä se sitten alkoi, kisaaminen.

Kisaura korkattu! Käväistiin Tairan kanssa Mikkelissä MAHin järkkäämissä ykkösten iltakisoissa. Hyttysiä, mäkäräisiä ja polttiaisia riitti ja Taira-paran maha näytti/näyttää edelleen aika kamalalta. Onneksi reipas kennelpoika kävi hakemassa meille vielä ennen ekaa rataa kunnon myrkyt niin loppuaika saatiin olla suht rauhassa. Hyvin järjestetyt ja hoidetut kisat, tykkäsin. Tuomarina Allan Mattsson. Radat olivat turvalliset ja helpot :) Tavoitteena oli että yhdellä radalla kolmesta Taira pysyisi nätisti lähdössä, hyppäisi ensimmäisen hypyn, ei söisi tuomaria ja ratahenkilöitä ja suorittaisi mun kanssa.


Ekalta radalta yksi rima alas ja rengas ekalla yrittämällä väärästä välistä + 3,63 aikavirhettä. Ja ite unohdin tuon sinivalkoisen putken jälkeen radan, tai siis luulin et olin juossut ohi oikeasta hypystä. Huh, en ollu :D Tairaa vähän jännitti vieras paikka, nätisti kulki mukana.





Toisella radalla hylky kun runttueinariTaira karkasi puomille. Sitten tulikin H-E-P-U-L-I! Ei siis enää pelottanut ja piti käydä tarkistamassa niin tuomari kuin ratahenkilötkin. :P



Mut sitten viimeinen rata, jolle lähtiessä totesin että näyttääpä koira väsyneeltä, taidetaan vaan tepastaa se läpi ja varmistetaan et Taira ei muistele erilaista keinua pahalla:


Sieltä nasahti eka nolla ja luva, tultiin toiseksi :) Jee! Pienemmällä kisamöröllä seuraaviin koitoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti