perjantai 4. syyskuuta 2015

Viimeiset treenit ennen kisoja.

Eilen treenattiin Tairan kanssa kai vikaa kertaa ennen huomisen kisoja. Ellen sitten tänään käy kokeilemassa onnistuisko lähtöodottelu koiran seistessä. Istuessa alkaa rapsuttaa ja tuntuu lataavan hepulin siinä rapsuttelun aikana. Ihan selkeä tapahtumaketju, jos ei päästä tekemään rapsuttelua, ei yleensä tule hepuliakaan. Liekkö joku stressin ilmaisu. Koutsi vinkkas et erilainen lähtö vois höynäyttää Tairan unohtamaan hepuloinnin ja mikä parempi paikka kokeilla uusia juttuja kuin kisat :D

Eka vuoro meni siis lähinnä koiran juostessa hurjaa kyytiä pitkin kenttää, ei puhettakaan mun kanssa tekemisestä. Myös puhelin valmentajan kädessä oli hurrrjan kiinnostava. Sitten välillä kun mentiin vähän aikaa yhdessä niin eipä A:n alta menevä putki innostanutkaan vaan piti aina päästä kiipeämään. Arvatkaa mitä treenataan kisojen jälkeen.. Järkyttävä lentokeinukin tuli nähtyä, onneksi ei tainnut pahemmin sattua ja eikä elukka säikähtänyt. Viimeinen yritys taas meni virheettä ja innokkaasti, pyydettiin vielä hämäysratahenkilö vauvan kanssa kentälle ja Taira oli loistava <3 Ylämäki alamäki ylämäki alamäki..

Riepan kanssa treenattiin viimeiset kunnon treenit 30.8. ja näin pätevä pikkuinen mulla oli:






Kepit on sille edelleen tosi vaikeet. Tai lähinnä se aloitus. Menee yleensä sisään vasta toisesta välistä (näkö + huono ohjaus?) tai sitten tulee hirveällä vauhdilla oikeaan aloitukseen mutta seuraava jää nopeuden takia välistä. Mutta välillä onnistuu ja meillähän on vaikka vuosia aikaa treenata yhdessä ja opetella Riepulle riittävän selkeä keppialoitusohjaus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti