tiistai 1. joulukuuta 2015

Agitaukopuuhaa, sukat pois

Tairan ollessa agitauolla siihen asti että saadaan nyt veronpalautuksista kuvattua ainakin lonkat ja selkä, ollaan koettu puuhailla jotain muuta kivaa. Osallistuttiin koirakoulu Vision lahjakorttikisaan, jossa aiheena oli opettaa jokin eläin poistamaan sukka omistajansa jalasta. Ja voitettiin koska mulla oli innokas markkinoijatoveri facebookissa :D Meidän lopputulos näytti tältä:



Palkintona olleella lahjakortilla halusin vähän motivaatiota hihnakäytöstreeneihin. Ostin siis ohituskoulun verkkokurssin.

Yksittäin nää kulkee suht kultaisesti (paitsi Rieppa, joka näkönsä takia tahtoo joikua kaikelle olevalle ja olemattomalle). Mutta porukassa.. Riepu aloittaa ja muut yhtyy hölmöilyyn. Lisäksi oon huomannut että pimeällä isommatkin tytöt ovat hieman epävarmempia ja reaktioherkempiä. Lisäksi Taira vetää AINA, enemmän tai vähemmän. Eli jokaisen kanssa edessä erikseen tapahtuvaa treenailua. Tunteja pimeässä, sohjoisessa ja kylmässä Suomen alkutalvessa.. Lisämotivaatio tulee todellakin tarpeeseen :D

Jospa tässä ois pian aikaa aloittaa, ilmeisesti oikeus noihin verkkomateriaaleihin on voimassa 90 päivää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti