torstai 17. joulukuuta 2015

Ruokaostoksia

Käydään noin kerran kuussa heittämässä keikka Lemmikki Oy:n tehtaanmyymälässä. Siellä kertaostokset on yleensä aika tarkalleen 60 €, tänään ilmeisesti jotenkin innostuin ja maksettavaa kertyi reippaat 80 € vaikka en ees ostanu joululahjoja! Näiden lisäksi hurtat saa satunnaisesti ystäviltä ja tuttavilta erinäköisiä palkinnoksi saatuja nappuloita, joita tulee tarjottua lähinnä silloin kuin kaikki muu on kaapeista loppu ja ei ole vielä saanut aikaiseksi käydä heittämässä tuota kuukausittaista ostosreissua. Jääkaapista saavat myös vanhenemisuhan alta poistettavia tuotteita, kuten rahkoja ja raejuustoja ja vähintään kerta viikkoon kuppiin tipahtaa myös kananmuna. Riepu ei tosin saa keltuaista, kun se edelleen sais keventyä.


Tarjouksista ostetaan lisäksi viikottain ihmislaatuista jauhelihaa ja usein myös maustamattomia broiskun koipia ja siipiä. Heppaa puolestaan ostetaan Savo-Karjalan lihasta, aina kun sitä on tarjolla huippuhintaan 2,80 €/kg. Lisäksi kaupasta ostetaan satunnaisesti joitain tarjouskoiranmakkaroita/märkäruokia. Ja vitamiinihylly noilla on leveämpi kuin meillä ihmisillä. Siksi onkin vaikea vastata tarkasti kysymykseen siitä, paljonko koirien ruokinta kokonaisuudessaan meillä esim. kuukaudessa maksaa. Voisi joskus kokeilla pitää kirjaa..

Tänään saatiin myös teurasherkkuja Koiranotkon lammastilalta, taatusti tuoretta ja läheltä! Enempää ei ikävä kyllä mahtunut pakkaseen ja kun ovat plussaa luvanneet viikonloppuun niin en uskaltanut ottaa säkkejä viherhuoneeseen säilöön. Menisivät kuitenkin pilalle..

Kauas on tultu siitä kun ensimmäinen koira saapui meille Pedigree-säkin kanssa. Tosin senkin ruokaan lisättiin heti muutakin, aattelin että tylsäksihän se käy kun Tellu oli syönyt kaikki yhdeksän vuotta samaa nappulaa. Uutta säkkiä ei koskaan tullut :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti