tiistai 27. marraskuuta 2018

Hiitusen ahdasta

Oi voi. Näin pienessä ja täyteenahdetussa kämpässä kun koettaa tyhjentää remppamiestä varten 1,5 m ikkunoiden sisä- ja ulkopuolelta niin vähän tiukkaa tekeepi. Ensi yö nukutaan suurinpiirtein sängyssä vaatekaapissa tai sohvalla keittiössä 😏

Pro Perron valkkuryhmäpaikka loppuu tänään ja siirryn Sannan henkilökohtaiseen valkkuun. Ryhmäpaikka treenit toi/tuo mulle nykyisin aina vähän stressiä kun ryhmä ei olekaan enää se vanha tuttu kuin vuosia sitten. Ja kun osa vähästä keskittymiskyvystä menee jännitykseen niin ei se hyvää tee. Lisäksi jatkan ihanaa yhteistyötä Sindytrainingin kanssa ja otan Siniltä yksäreitä. Ja etten ihan mökkiinny niin lupaan ostaa välillä myös ryhmäpaikkoja. Niissä saa vähän kisafiiliksiä kun halli raikaa ja on elämää.

Torstaina mennään kokeilee Nose workia koko porukalla. Jännä nähdä mitä Taira ja Riepu vielä muistaa. Huomenna ollaan remppamiestä evakossa ja Taira ja Häärä käyvät Riepun kasvattajalla hoidossa. Ja perjantaina Riepu pääsee viis vee tarkkiin ja Taira käy siinä siivellä antamassa näytteen aineenvaihduntatutkimukseen. La sit kisataan. Vikan kerran tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti