sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Kerran vielä pojjaat!

Eli siis me tytöt. Nollajahtiin. Ihan käsittämätöntä että olen pystynyt kykkimään tuollaisen koiran kanssa ykkösissä jo melkein vuoden 😬 Tosin hypäreillähän me vaan aloitettiin, mutta silti. Äsken kattelin Kitusta tuloksia ne monet vitoset ja vitosten jälkeen ihan tarkoituksella otetut hylsyt ja ne kaikki pikkutipluihin hylkääntyneet radat oikein hyökyi päälle. Vaan rakkaudesta lajiin ja uutta matoa koukkuun, Lappeenrannassa.

Me ollaan harrastettu viime aikoina makkaratemppuja. Häärä ja Taira osaa jo pitää makkaraa suussa ja luopua siitä. Riepu ei osaa pitää vielä mitään suussaan, joten sen kanssa aloitellaan sitä. Häärä saa tähdätä makkaranoutoon ja makkaran vientiin 🤭




Ollaan viimein saatu lunta. Kaunista on, vaan jäistä ei tainnut tulla kauniita tänäkään vuonna. Ja meidän suosikkijäät onkin tänä talvena jäähdytysvesiputkien rakennustyömaana, liekö siellä pystyy koko talvena turvallisin mielin tepsuttamaankaan. Tänään kuitenkin käytiin rannassa koko porukalla ihmettelemässä ja rälläämässä.

Olin jo pidempään aatellut että Häärä on vähän outo ja mietin ns. piilojuoksujen mahdollisuutta. Ja sitten Kilposen Päivi, joka on muuten Riepun (💖) kasvattaja, availi Häärältä mm. häpyliitosta ja kas, seuraavana päivä huomasin Nose-work treenien jälkeisellä pissalenkillä että jaahas, juoksut on alkaneet. Ja voimalla alkoivatkin, tuo ei ole koskaan vuotanut noin paljon. Ja se lussuttaa urosten kusia 😑 Alkuun oli vähän vaisu, kai kipeä. Ollaankin saunottu paljon. Saunalukemistakin on löytynyt.


Jyväskylän kisoissa luulin hypärin jälkeen oppineeni juoksemaan, mutta totuus olikin että koira oli kymmenisen sekuntia hitaampi kuin normaalisti. Tehtiin nolla (oikeesti kymppi, kaksi mun mielestä selkeää putkikieltoa.. KYLLÄ. Häärä ei halunnutkaan irrota 😂). Harmi kun hitaus ei jatkunut agiradalla. Sillä tultiinkin sit rimat kaulassa ja lentokeinulla. Vika agi hyl, sama alku kuin tokalla esti koiraa kuuntelemasta minne neloselta piti mennä ja se painoi muistista samoin kuin sillä edellisellä. Ne korvat, ne korvat. Ja se keinu. Ekan agiradan puomi oli 👌

Ensi viikko on pakko painaa essee valmiiksi, oon kyllä hirmuinen laiskio. Mutta pakko on paras motivaattori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti