tiistai 27. elokuuta 2019

Rokua - Hailuoto

Silmätarkki tän viikon torstaina. Ultra 13.9. Jännittävää.

Voisin tulkita mahdollisia raskausoireita vaikka kuinka, mutta jospa uskallan iloita vasta sitten kun röhnötän lattialla kolmeviikkoisten karvamakkaroiden kanssa. Alkupaino ja vyörärönympärys on kyllä jo tallessa ;)

Tänään käytiin pitkästä aikaa aksalassa. Tehtiin muutama lähtötreeni ja lisäksi suuntia nyt kun mulla on kaverilta lainassa toinen Treat and Train-maatti. Vaikeaa on aina vaan. Eilen käytiin tekemässä omatoimisesti pieni vepetreeniä eli palkkailtiin vaan veneen lähelle tuloa. Ja lisäksi pari vientiä. Pyörimisongelma tuli takaisin, loppuu usko kesken lyhyelläkin matkalla. Nosea ollaan myös tehty. Ja rallya. Yritetään pitää kaikki treenit sellaisina et vire ei karkaa kattoon eikä tule hirveitä pettymyksiä. Vauvakupla.

Käytiin pikalomalla. Odotin sitä kaksi vuotta. En päässyt niin pitkälle kuin olisin halunnut, enkä niin pitkäksi aikaa kun olisin halunnut, mutta edes johonkin. Kaksi yötä autossa, toinen Rokualla ja toinen Hailuodossa. Ihania paikkoja molemmat. Se merenranta. Olisimpa saanut olla vähän pidempään. Minä haluan muuttaa maalle. Omakotitalo, oma ranta, oma rauha, ei näkö- eikä kuuloyhteyttä naapureihin. Täydellistä. Lottoan edelleen ahkerasti..

Koetettiin liikkua silleen pontentiaalisesti kantavalle sopivasti. Ei pitkiä yhtäjaksoisia matkoja vaan pieniä pätkiä kerrallaan. Ei hirveästi uimista ja riekkumista. Nukkuminen oli vähän ahdasta, mutta kyllä mä silti taisin pari tuntia yössä saada koisittua. Kolme koiraa ja kaksi ihmistä niin ei voi odottaa mitään luksusta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti