tiistai 23. helmikuuta 2016

Koirahommii?

Ai niitä koulutusjuttuja?

10.2. Pohjois-Savon opistolla Tommy Wirènin luento ja ylihuomenna eli torstaina ois Tuire Kaimion luennon vuoro.

Wirènin luento oli aikalailla samaa settiä kun Kiuruvedellä 14.3.2015. Laittelen niitä Kiuruveden muistiinpanoja kunhan niitä lippulappuja aina jostain laatikoiden kätköistä löytyy. Tuikkua odotan aina innolla, lempparini Poika ja Ilves-elokuvasta asti :)

Agilityäkin ollaan puuhasteltu. SWAU:n Supermöllit oli lauantaina ja pärrättiin supermölliradalta umpisurkeella ajalla (himpun päälle 30 sek) nolla. Sitten otettiin mölliagiradalta ensin kai 15 (ohi puomista, keppien aloitus kerran väärin ja ohi yhdestä hypystä) ja sit toisella yrityksellä näpsäkkä nolla ja tultiin kisassa kolmansiksi! Jee. Saatiin paljon kehuja radasta, mutta nyt kun tuota katsoo itse niin eihän tuo kovin kummoiselta näytä. Mutta aina kun nuo vihree-valkee inhokkikepit onnistuu niin se on juhlan merkki! Ja nyt kun tuota ekaa kertaa kattoo koneelta isommalta ruudulta niin ei tuo tainnut osua ees alastulokontaktille? Hmm.


Tänään olikin sitten semmoiset treenit että ei ollut kivaa omistajalla mutta ei kyllä koirallakaan. Ja sekös aina jälkikäteen harmittaa kun antaa ärsytyksen ja pettymyksen vaikuttaa niin että koirakaan ei halua/jaksa enää tehdä mun kanssa mitään. Hirveetä nuuskuttelua ja vaikka tarjolla oli ne Viiksen helpommat eli oranssit kepit niin ei mitään jakoa, ihan kuin olis ollut näkymättömät koko kepittimet. Olin koko ajan väärässä paikassa, väärällä nopeudella ja väärään aikaan. Ja käsi oli taskussa koko ajan vaikka koitin miten hillitä. Ihan kuin olisin ollut ekaa kertaa koulutushommissa. Ja vaadin koiralta este-erottelukykyä jota sille ei ole koskaan treenattu. Hyvin menneet treenit, NOT! Hävettää ihan. Mutta tuosta huonommin tuskin voi mennä, joten ens kerralla paremmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti