torstai 4. helmikuuta 2016

Talviunilta heräilyä

Viime sunnuntaina aurinko paisteli siihen malliin että hätäisimmän oli hankittava vuoden ensimmäinen multasäkki. Nyt on pari päivää linnutkin laulelleet eikä tätä puutarhahörhöä pidättele kohta enää mikään.

Jotain tuoretta vihreää oli saatava HETI!


Vähän ennen vuodenvaihdetta jäi himottelemaan K-raudassa alennuksessa ollut kukka/kasvivalaisin ja nyt pari kuukautta myöhemmin oli tietysti oikea aika mennä tarkistamaan oliko niitä vielä jäljellä. Lamppu löytyi myyjän avustuksella ja se oli onneksi vieläkin halvennuksessa. Mutta kauppaan oli viritetty myös viherhöperön pahin ansa. Päiväysvanhoja siemeniä 10 pussia eurolla! Julmaa! Mun kokemuksen mukaan nää itää ihan yhtä hyvin kuin tuoreemmatkin, joten yksi setti noita lähti heti mukaan.


Lisäksi mukaan tarttui yksi setti tuoreempia siemeniä viisi pussia/2 €. Eikä unohdeta niitä siemeniä jotka on ostettu viime syksyn poistoista, jotka pitäisi kaivella esiin Nyytilästä ja oman kodin kätköistä.. Paljon sellaista on tälle vuodelle kokeiltavana mitä en oo koskaan viljellyt. Saa nähdä mikä menestyy ja mikä ei.


Kevät on ihmisen parasta aikaa ja tästä se taas kohta lähtee käyntiin, pikkuhiljaa.. Tälle keväälle aion kyhätä viherhuoneeseen kunnollisen kasvatusalustan ainakin vesimeloneille sekä kenties myös tomaateille, kurkulle ja paprikoille. Toteutus on vielä suunnitteluasteella. Maissit ja avomaakurkku saavat viihtyä talonyhtiön lavakauluksissa :)

1 kommentti: