torstai 15. syyskuuta 2016

Rieppa kisaa


Nasahtihan se kohdilleenkin. Varkaudessa kisattiin yksi virallinen rata sekä joukkue-pm rata. Viralliselta siis meidän ensimmäinen kolmosluokan nolla. Joukkueradalta napattiin vitonen, kepit jäi kesken. En muistanut hokea keppejä loppuun asti kun keskityin seuraavaan hankalaan pyöräytykseen ja siinä samalla kun hiljenin niin Riepu lopetti. Eikun alusta uusiksi, meillä ei tehdä vajaita keppejä. :) Hittaitahan myö ollaan ja varmaan hitaina pysytäänkin koska turvallisuus on meille tärkeintä. Mutta varmasti käännöksissä ja linjoissa on parantamisen varaa.

Treenattavaakin löytyi. Riepu tulee jostain syystä ulkokisoissa aina A:lta huonosti alas, ilmeisesti esteen loppu ja kentän alku on vaikea havaita. Käy aika kovasti lapohin ja usein iskee puikkonokankin maahan. Tätä on vaan vaikea treenata, kun ongelmaa tosiaan esiintyy (ainakin tähän asti) vain ulkona. Mutta kiinnetään treeneissä tähänkin huomiota.

Lisäksi tehotreenissä erilaiset keppikulmat ja putki/puomi ja putki/A-erottelut. Lisäksi pitäisi tehdä putki/hyppy-erotteluja, ne on tosi vaikeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti