torstai 16. helmikuuta 2017

Höpinöitä

http://dogscent.fi/webinars/koiraongelmia-ja-ongelmakoiria/ Tuollaista just nyt, pitäisi kuulemma tulla tallenteena myöhemminkin. Sisältää esittelyn mukaan ainakin tällaista:
"Onko koirallasi jokin huono tapa tai käyttäytyykö se joissain tilanteissa ei toivotulla tavalla?

Ilmaisella Koiraongelmia ja ongelmakoiria Doginaarissa käymme läpi yleisimpiä käytösongelmia remmirähjäämisestä eroahdistukseen ja haukkumisesta aggressiivisuuteen.

Mikä on ongelmakäytöstä, määrittelee sen omistaja itse. Ongelmilla on tapana pahentua ja vaikeutua mitä kauemmin niiden antaa olla tai niitä sietää. Kuitenkin jos ongelma häiritsee elämää ja kiristää hermoja, niin aina kannattaa hakea apua. Tavallisesti ainoa asia mikä asiakkaitani on harmittanut on se, että he eivät ottaneet yhteyttä aikaisemmin."


Viikonloppu meni Tommy Wirenin koulutuksessa, sieltä muistiinpanoja joskus. Mutta huhu, puhdas sheippaus! Rankkaa, kun ei saanutkaan käyttää mitään apua eli koiraa ei saanut auttaa mitenkään eikä käytöksen oppimista helpottaa edes palkan suunnalla. Ajoitus, ajoitus ja ajoitus.

Alkuviikosta pamahti sitten eetteriin ihana Metsästysspanieleiden (nämä) koulutusviikonlopun tapahtumia kuvaava kirjoitus ja video. Valtaisa kiitos tapahtumia kuvanneelle ja esiintuoneelle! Enempää en asiasta viitsi vielä kirjoittaa, se on kokonainen tekstin arvoinen tapahtuma. Mutta huikeaa miten erinäiset isot tahot ja toimijat (mm. Kennelliitto!) ovat tuominneet videolla näkyvät tapahtumat ja metodit! Maailma muuttuu sittenkin. Toivottavasti asia käsitellään, hoidetaan ja tuomitaan napakasti loppuun asti.

Kisailmoja sitä seuraavan viikonlopun kisoihin pohdin tässä. Kai sitä vois taas koiran iloksi käydä neljä rataa kirmaamassa. Oma motivaatio on vähän hukassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti