torstai 27. heinäkuuta 2017

Agilityn 12 keppiä..

Hääräpä meni ja oppi keppien alkeet neljässä päivässä, kolmella treenikerralla. On siis aiemmin tehnyt ekaa ja vikaa väliä ja ehkä kerran joku kuukausi sitten mulla on ollut palkkari ja yritettiin kolmea keppiä. Ei oikein sujunu.


Ekan kerran treenaattiin sunnuntaina. Sillon meni käsiohjausavustuksella kolme keppiä ja yhdeksän keppiä (en tajuu miten ne oikeasti lasketaan :D). Itsenäisesti ilman käsiapuja ei mennyt yhtään. Tiistaina meni ohjattuna kaikki, itsenäisesti viisi. Ja eilen kaikki jo välillä noin hyvin. Treenit ei olleet hirveän pitkiä, yhteensä ehkä puoli tuntia kerrallaan Häärän kanssa hallilla ja siinä ajassa oli tietenkin useampi tauko ja treenattiin myös kontakteja varten mattoa. Lisäksi olen pennusta asti naksautellut ja palkannut jos se on sattunut omaehtoisesti juoksemaan keppien läpi tms. ja sanonut että hienot kepit.

Sunnuntaina ekoissa treeneissä koira kuumui järjettömästi. Ei saanutkaan tehdä täysillä ja arvata, vaan piti keskittyä ja tehdä rauhassa. Monta minitaukoa, hirveä jolina, haukku ja pari kertaa hammasta. Kokeilin ohjureita, niistä se hyppi yli ja ne sekoittivat vain pakkaa. Seuraavalla kerralla pureminen jäi pois, mutta mekkala ja kuumuminen oli ennallaan, tehtiin puolet treeneistä tavallisilla kepeillä ja sitten siirryin toiselle kentälle ja virittelin puolikkaan pätkän vinokeppejä. Nyt tuolla videolla olevalla kerralla mölinänkin määrä oli laskenut. Vika kerta tehtiin pelkästään vinokepeillä. Lopuksi koitin saada ne suht suoraan, mutta joka videopätkällä näyttää jokunen olevan enempivähempi vinossa.

Tehdään kerta pari vielä treeniä tavallisilla kepeillä ja sit homma jäihin kunnes kuvaustulokset on selvät.. Jännittäääää!

Tyyppi kävi myös ekaa kertaa hieronnassa Sinillä ja ottaa nyt lepiä pari päivää. Malttoi se lopulta asettua hoidettavaksi, ihan lopussa jo unijalka vipatti. Maailman hienoin laps <3

Paitsi eilen ratatreenissä kun treenattiin viskileikkausta(?). Häärä luuli olevansa niin nerokas että se luuli tajuavansa että minä ohjaan väärin ja uskollisesti pelasti tilanteen. Buuuu, varmaan 50 kertaa se yhteensä kääntyi väärälle siivekkeelle. Jos sen saikin kääntymään oikean siivekkeen puolelle hypyn jälkeen, se ei oikein syönyt palkkaa koska luuli että se on tehnyt väärin. Siinä oli kartturi, koira ja koutsi ihmeissään. Mutta kehitetäämpä siihenkin joku lääke!

Tehtiin myös pikkukeinua, kun se kentällä valmiita oli. Hyvin toimi, ei pelottanut. Ekat synttäritkin vietettiin, Häärälle iskettiin rokotukset niskaan eikä se taaskaan huomannut niitä :D Pöljäpää 1 vee! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti