torstai 12. huhtikuuta 2018

Takaisin rutiineihin

Oi, Häärän juoksutauko alkaa olla ohi ja päästään taas Midogille treenaamaan. Kovaa tahtia vedetään tässä kuussa, kun korvataan rästiin jääneet kerrat ja jatketaan vakkarivuoroja. Ma ja ke bh-tottista, to ja su rallya ja siihen aksailut päälle. Mahtia.

Oli kyllä eilisen treeniryhmä vähän erilainen kuin se maanantain 'oma ryhmä'. Kurkkarit, kunnon nykimistä, kiroilua, huutoa ja hihnalla räimimistäkin. Ei ihan ois uskonut että olen koirakoulussa jonka sivuilla lukee näin: "MIDOG edustaa positiivista palkitsemiseen perustuvaa koulutustyyliä, jossa yhteinen tekemisenilo on kaikki kaikessa."

Palkkailin sitten vaan Häärää vähän tavallista useammin kun ei ole tottunut tuollaiseen meininkiin ja meteliin. Onneksi rallyssa on vähän eri meininki :) Hyvin koira pelitti, koko tunnin se oli irti ja varsinkin ekalla puolikkaalla seuraaminen oli paikoin jo sitä mitä haen <3 Ja muutama kaunis perusasentokin saatiin, niin että koira malttoi istua asentoaan nykimättä ainakin 2,5 sek ja uskokaa pois, se on sille pitkä aika.. Oikealle kääntymiset ovat muuttuneet, jos mahdollista, vieläkin vaikeammaksi. Koira kääntyy vasemmalle useimmiten todella hienosti, mutta oikealle kääntyessä alkaa aina edistää. Paikkamakuussa minulla alkaa olla jo vaikeampaa kuin koiralla. Miten mä ikinä pystyn seisomaan minuutteja tekemättä mitään. En saa selata edes uutisia! :DD

Saatiin myös agikoutsi takaisin lomalta, tänään päästään taas kirmailemaan tuttuihin ja toimiviin kuvioihin! <3 Kisaamaankin ois tässä kuussa tarkoitus päästä, Varkauteen ja Mikkeliin. Lisäksi vikana viikonloppuna on SWAUn järkkäämä Sanni Kariniemen koulutus. Parhautta siis.

Ja tutkintotodistus tuli! Ja Kelalta opintotukipäätös. Elämä saattaa sitten voittaa olla ihan hyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti