maanantai 18. marraskuuta 2019

Kuukausi takana, toinen edessä

Apua, puoliväliä mennään. Tulee niiiin haikea joulu. Paitsi jos pidänkin nämä kaikki.. 🤔 Juuso tykkää edelleen eniten Ranjitista ja molemmat tytöt on niin säpäköitä että vaikea on tehdä valintaa niiden välillä. Noooo, astutuspalkaksi menevä selviää toivottavasti tän viikon lauantaina, sitten pääsee jo vähän analysoimaan kotiehdokkaita ja niille sopivia pentuja vähän vakavammalla mielellä.

Pennut kävi ekaa kertaa autossa. Aamupalaa tissiltä syödessä saivat heti positiivisia mielleyhtymiä sekä auton ääniin että hajuihin. Pihalla kävivät samalla kertaa, ei ollut kivaa. Nyt on 'onneksi' taas vesikelit niin tarkenee jatkaa harjoituksia.

Kaikki osaavat juoda jo isojen tyttöjen juomakuppitelineestä ja imeä seisaaltaan. Häärä pääsee turvaan enää sohvalle ja sinnekin kyllä hanakasti yrittävät. 😅 Pentuaitauksen reunalla protestoidaan kovaa jos aitaus on kiinni eivätkä pääse tolloilemaan koko asuntoon. Varsinkin Ranjit ja Ted on kovia kiljukauloja. Peltorit kelpaisi.

Monenlaisia ruokia ollaan maisteltu, äsken meni kalkkunaa ja oli niiiiiin namia. Ainoa mistä mahat ei tykänneet oli turvotettu nappula, seuraavana aamuna lattia ei ollut kovin houkutteleva.. Mutta koska nappulaakin moni syöttää niin jatkamme harjoituksia. Nyt tehtiin yksi erä niin että turvotin nappulat äidinmaidon korvikkeeseen ja siitä mahat ei ihan niin paljon hermostuneet.

Riepu ei ihan vielä intoudu leikkeihin mutta lähellä ollaan. Nyt lähinnä haistelemaan, tuijotellaan ja väistellään. Tairan mielestä ovat edelleen kummallisia olentoja.

Ranjit
 
Barney

Robin

Marshall

Robin

Ted

Ranjit & Ted

Lily

Marshall

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti