maanantai 4. marraskuuta 2019

Kuvat 2 viikon ikäisistä

Nyt alkaa koteja olla tarjolla sen verran, että vaikka joukkoon olisi sattunut yksi tai kaksi perinteistä hupivaraajaa niin jokaisella saa varmasti valittua hyvät kodit. Toki jos joku vielä kokee tarjoavansa pennulle parasta maan päällä tavalla tai toisella, saa vieläkin laittaa viestiä. Mutta ei ole huonoja kotivaihtoehtoja tarjolla nytkään, lajeja ja hommia tuntuu olevan tarjolla laidasta laitaan mikä on ihan mahtavaa. Monella tuntui olevan lapsia, joten niiden kanssa koetaan törmäillä tässä pentuvaiheessa useampaan otteeseen, jotta saavat pohjia käsitellä sitä lapsiperheen äänimaailmaa ja vilskettä.

Selvittelen tässä sopimuspapereiden tekoa, olen ajatellut että palautan kauppasummasta 200 € sitten kun uusi omistaja on otattanut koirastaan viralliset kuvat (lonkat, kyynärät, selkä, bortsujen ollessa kyseessä myös olat voisi olla hyvä kurkata). Häärähän kuvattiin kuonosta kirsuun, noiden lisäksi mm. ranteet, nilkat, niska ja polvet. Ompahan verrattavaa sitten uusintakuvissa kun sen aika joskus koittaa.

Kovasti harjoitellaan liikkumista, leikkiminen on tosi kömpelöä mutta niiiiin söpöä. Eka madotus sujui hyvin. Leikittiin tieteilijöitä ja punnittiin jokaiselle sopiva annos matolääkettä, johon sekoitettiin äidinmaidonkorviketta jotta siitä tuli juoksevampaa ja ruiskusta söivät kiltisti :)

Barney

Ranjit

Lily

Lily

Robin

Ted 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti