perjantai 3. huhtikuuta 2020

Huhtikuu

En oo vielä kupsahtanut vaikka aika varma olen että korona minut vie. Eilen oli kivat nosetreenit yliopistolla ja isot tytöt teki hienoja etsintöjä. Särmäkin pääsi vähän touhuilee ja etsimään hajuja lämpötolpista. Oli ihmeissään et miten näitä piiloja voi olla ulkonakin. Olisi ehkä ylipäätään ollut reilumpaa vahvistella hajua sille etukäteen enemmän.


Uimalareissukin heitettiin. Ihan vaan Häärä ja Särmä. Kovasti se ois tahtonut altaaseen mutta uskallus ei ihan vielä riittänyt. Sen ensimmäisen hallireissun jälkeen se ei ole uinut, mutta kypsyköön siihen hommaan rauhassa omaan tahtiinsa.

Viime viikonloppuna kaikki saivat ajaa lyhyet jäljet ja hyvin osuivat palkalla kaikki neljä. Jospa kuskin ollessa talvilomalla pääsisi vetämään vähän pidemmät jäljet kaikille.

Särmän liikkuminen häiritsee ja pelottaa minua edelleen tosi paljon. Eräs nimeltämainitsematon jätätti sen vahingossa fyssarikäynnin jälkeen oven väliin niin että se roikotti oikeaa jalkaansa hervottomasti sivulle. Tokeni toki siitäkin nopeasti mut edelleen askelluksessa on jotain joka minua häiritsee ja se napsuu jajajajaja.. Voi mun mielenterveys. Siinä rytäkässä saattoi hyvinkin pamahtaa lonkka tai polvi. Muutenkin se on koko ajan ongelmissa, tänään sen naama on jäänyt wc-pytyn kannen ja vetolaatikon väliin. Taukki.


Tänään ois taas viikottaisen kauppareissun aika. Prisman myöhäisillan rauhallisempi myynti kutsuu. Autokin kävi vaihteeksi huollossa eikä tuhatlappunen riittänyt.. Ja mummolaurakka ei ollutkaan ohi, vaan tuli siivoushuomautus. Mm. pistorasioissa oli kuulemma pölyä ja saunan ovessa kalkkijälkiä. Hoh hoijaa. Etsitään jotain firmaa tekemään tuo, nyt ei enää itse pysty.


Huomenna pitäisi muistaa herätä ja hiipastella töihin. Busseihin en oo moneen viikkoon uskaltautunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti