tiistai 13. helmikuuta 2018

Kevättä kohti

Kylläpä aika rientää. Hirveä kiire ja stressi ollut kouluhommista. Olin aatellu et tammikuun lopussa ois viimeinen tentti (kandin osalta) ohi ja rahatilanne vähän helpottaisi (opintolainaaa!) mutta en vaan saa tuota viimeistä läpi. Kohta pitää varmaan mennä johonkin aivotutkimukseen, ei mulle ole mikään tällainen perustentti ennen tuottanut vaikeuksia. Ruotsia kävin yrittelemässä useampaan kertaan, samoin muistaakseni tilastollisia menetelmiä. Ei vaan kolahtele tähdet kohdilleen kysymysten osalta.

Vuosi on pyörähtänyt käyntiin tehokkaasti. Maanantaisin ollaan Häärän kanssa BH-kurssilla ja torstaisin rallyillaan. Agia sitten pari kolme kertaa viikossa. Tällä hetkellä eniten haasteita eteen suoraan tulemisessa ja siinä että perusasennossa maltettaisiin pysyä paikoillaan enempi ku kaksi sekuntia :D Paljon tehtävää jos syyskuussa meinasi mennä kokeeseen. Muut saavat tyytyä satunnaisiin hallivierailuihin ja jumppatemppuhetkiin kotona. Hääränkin kanssa pitäisi kai jonkinlainen pidempi tauko agipuolelta laittaa johonkin väliin, mutta vähän on aikataulujen kanssa arpomista tässä kun toisia juoksuja ei näy eikä kuulu ja kun ne alkaa niin ei päästä kursseille kun vuodenvaihteessa sinne tuli juoksuisten koirien kielto :(

Agissa startattiin kisaaminen ja nyt takana on kaksi hypäristarttia. Koirasta tuli maksi, tosin virallinen mittaustilaisuus on vielä edessä. Aika hilkullahan tuo oli. Toinen startti oli Hupulla (Minna Väyrynen) ja toinen Acella (Katarina Virkkala). Ekat oli aika säätöä, huusin jotain höpöä kesken keppien ja koira kesken kaiken ulos. Ja en muistanut että se ottaa uusinnat virallisena vapaa-aikanaan ja suorittaa kaikki eteen tulevat esteet siinä ihan vaan joutessaan. Jos ottaa uusiksi niin pitäisi muistaa ottaa tiukkaan seuraamiseen. Toinen ongelma oli kahden putken välissä oleva muuri jolta koitin vaan käskyllä lähettää sen siihen seuraavaan putkeen, no ei irronnu ennen ku kolmannella yrityksellä muistin ohjatakin ja näyttää vastakkaisella kädellä et tuonne!

Acella taas oli nolla niin lähellä, radat ei ihan perinteisempiä ykkösten ratoja vaan just meille sopivia. Keppikulma oli haastava, tosin Häärä käänty sit lopulta liiankin tiukasti ja meni väärältä puolelta sisään :D Vitonen ja eka kerta palkintopallilla, tultiin kolmansiksi. Viime viikonloppuna oli Metkalla ja Viiksessä möllit. Hieno kaulakoru jäi pientä puomivenytystä vaille! Harmittaa. Mutta meillä tais olla nopein aika ja vastassa enimmäkseen piiiitkään kolmosissa kisanneita, että oikeasti ei sais olla pettynyt. Nyt hiotaankin treeneissä vaan kontakteja seuraava kk Sinin lomaan asti ja starttaillaan sitten Hupun seuraavissa kisoissa maaliskuussa, ehkä agiradoillakin.

Häärä on nyt ollut muutamaan otteeseen mun kaverilla ohjattava ja ai että nopeammin liikkuvan kartturin kanssa tuon koiran menoa on ihana katsella. Tulivat muuten SWAUn mölleissä toiseksi ;) Pitäisi itelleenkin tehdä jotain, yhyhy. Tuntuu vaan kaikki aika menevän unettomuuteen, stressiin ja huoleen. Uskottava on et tilanne paranee kunhan tuosta tentistä pääsee eroon ja opinnot ja elämä nytkähtää etiäppäin.

Aloitettiin viimein Häärän kanssa myös suuntien treenaus ihan käytännössä ja niitä pikkuhiljaa rakennellaan. Kovasti käy pikkukoiran hermoon sellainen kun joutuu ajattelemaan. Innolla odottelen kevättä, kaikenlaisia kivoja valmennuksiakin on tulossa (Iina Asunta ja Sanni Kariniemi). Toivottavasti on meno jo kesän korvalla astetta vakavimmin otettavaa ja saadaan jo kokonaisia ehjiä suorituksia aikaiseksi :)

Viimein tuli kestävät jäät niin ulkoilureviiri on vähän laajentunut. Tosin aloittivat joka talviset pommisukellukset taas meidän vakkaripaikassa Neulaniemessä niin vähän on joutunut ettimään uusia nurkkia missä apinat saa peuhata vapaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti