perjantai 27. syyskuuta 2019

Langat käsistä

Koirien hoito oli poissaollessani ihan jees. Mitä nyt Häärää oli syötetty reippaasti enempi kuin ohjeistus sanoi ja kotona odotti ei vain pennuista pullistunut-koira :D Ja Riepu oli päästetty jahtailemaan maastopyöräilijöitä. Tällaiselle kontrollifriikille kuin minä on kauheaa päästää langat käsistään ja jättää koirat jonkun muun huostaan ja aina kun käy jotain pahaa niin se vahvistaa sitä käsitystä että en yksinkertaisesti voi mennä mihinkään ilman että kaikki kaatuu. Mutta sentään kukaan ei kuollut, joten kaikki on korjattavissa. On vaan esimerkiksi Riepun kohdalla taas iso urakka edessä että päästään ohituksissa siihen  missä oltiin ennen reissuani. Mikään ei ole niin turhauttavaa kun se valtava määrä työtä jota teen koirieni kanssa ja sitten joku muu tulee ja tekee sen kaiken tyhjäksi ja saan aloittaa alusta. Vahinkoja toki sattuu kaikille, mutta ärsyttävää se on silti. Vähän kun rakentaisin taloa yhä uudestaan ja uudestaan ja joku tulee aina ja potkii perustukset palasiksi. Samat säännöt ja käytänteet, aina. Ja silti taas pitäisi muistaa olla kiitollinen että pääsin reissuun. Ja olenhan minä. Kasaan vaan pakkani taas kerran ja lähdetään taas puolisokean sheltin kanssa treenaamaan ohituksia :D

Pentumökki on hankittu. Haettiin se eilen, desinfioin sen ja yön se sai olla viherhuoneessa. Häärä on valeraskaana viihtynyt aina Riepun kevythäkissä, joten tehtiin valinta sen pohjalta. Nisät törröttää ja tissit alkaa olla turvoksissa, mikä vaikuttaa vähän takajalkojen liikkeeseen. Ilmeisesti vähän aristaa. Toivottavasti ei mene ihan juntturaan tuon takia. Ruokaa söisi vaikka koko ajan. Porsas. Mietin viihdykkeeksi uimalareissua, mutta kun ei se sielläkään ole osannut koskaan olla rauhallinen vaan rento kun on niiiiin kiire uimahommiin. Ehkä käytämme uintia sitten kuntoutuksena.

Esine-etsintää helpolla alustalla tyyppi on saanut tehdä, samoin kuin normaaleja metsälenkkejä irtallaan. Lisäksi ollaan koko porukalta taas terästäydytty jumppahumpan saralla ja olohuone on taas koirakuntosali. Liikeratojen avaukset olisi myös syytä kaivellla taas pävittäiseen ohjelmistoon niin pysyy kärryillä siitä missä kenekin kanssa mennään. Yhtä nose-yksäriä yritän myös kaivella kalenteriin ennen Häärän toivottua poksahdusta.

Lokakuuksi tarjottiin vain yksi työviikonloppu, joten loppuvuodesta tulee vielä tiukempi kuin kuvittelin. Tuulta päin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti