keskiviikko 23. lokakuuta 2019

3 päiväiset

Tähän asti homma hanskassa. Tosin tajuttiin että Häär on jatkuvasti imettänyt vain samalta kyljeltä ja nyt laitettiin se sitten pötköttelee toiselle puolelle. Siellä oli vähän pakkautumaa parissa nisässä, mutta pienellä lämmöllä ja hieronnalla saatiin maito virtaamaan. Jospa huomattiin ajoissa. Luin ennen synnytystä kauhutarinoita nisätulehduksista ja ne kuvat.... Yäääk.

Soittelin ja viestittelin eilen silmätarkkeja. Jos olisin saanut mennä minne vaan niin oltais menty Huittisiin Elina Pietilälle. Elina toimi Riepun tarkkaajana jo sen ensimmäisessä silmätarkissa ja jatkokäynnillekin ajettiin Riepulaisen kanssa sinne. Ihanaa koirankäsittelyä ja asiaan ottautumista. Elinan loppuvuoden ajat oli kuitenkin jo menneet ja matkakin olisi ollut hurja. Mulle mieluisalta lekurilta (eli sellaiselta josta en ole kuullut pahaa :D) löytyi kohtuullisen matkan päästä (eli Jkl)  tarkkiaika 10.12. Sain äidin lupautumaan reissutoveriksi ja saatiin vielä myöhäinen aikakin niin ei tarvitse het aamusta pimeässä ajella.

Tässä samassa yhteydessä laitoin Lupsakan Pasille viestiä että milloinkahan se saisi tarkkioikeuden. Veikkasi 2-3 vuotta eli ei ihan tähän hätään auttanut :D

Ensimmäinen lapsiperhekäynti ja lampolakäynti on myös alustavasti aikataulutettu ja varailtu :)

Painot kehittyneet hyvin. Pienin tyttö nyt 420 g (272 g syntyessään) ja isoimmat pääsivät jo aamulla päälle 500 g. Viime yönä Häärä ei pyytänyt ekaa kertaa pitkään aikaan yöllä ulos.


Tänään

Riepu sai kurkistaa. Tyrmistyttävä karvakerä.

Tiistaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti