sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Yliluonnolliset tulossa

Hyvässä tai pahassa, loppusuora häämöttää. Liikkeitä tuntuu välillä ja tissit on kovasti arat. Niitä pitäisi silitellä koko ajan ja tänään kokeiltiin lämpötyynyä ja sen jälkeen nukkui pitkän pätkän rauhassa. Viileää pyyhettäkin voisi kokeilla mutta ensin mentiin lämmöllä kun saunaankin sillä olisi niin kova hinku. Ulkona voisi Häärän mielestä käydä pissalla parin tunnin välein ja sen jälkeen hipsitään suoraan jääkaapille, koska onhan tehty huikea ainakin minuutin mittainen ulkoilusuoritus.


Vähän ollaan harjoiteltu jo kämpän kahtiajakoa. Tosin ekalla kerralla kokeiltaessa oli Häärä saanut jotenkin kiinnikkeet auki ja kaikki olivat samalla puolella. Tairaa selkeästi rassaa Häärän tilanne ja se viettääkin ihan omasta halustaan suurimman osan ajasta makkarissa sängyssä kellien. Riepu käy kyttäilee nisiä säännöllisesti että joko ruokatarjoilu alkaisi, muuten antaa aika nätisti Häärälle omaa tilaa. Ja sen tilantarve onkin kasvanut.

Naapurusto on kuulemma kovasti pentujen perään, ikävä olla sitten se natsi joka sanoo että ei tänne mitään joukkovaellusta järjestetä. Ei tarvi pariin viikkoon edes kysellä. Desinfiointiaineet ja viinat on kuitenkin jo varattu valmiiksi 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti