tiistai 31. joulukuuta 2019

Hei hei 2019

Pennut, avo SM hopeaa, Gambler hopeaa, nousu kolmosiin, eka serti, rallyn epäonnistunut kisa-aikatauluttaminen juoksujen ja rallyn SM-kisojen kannalta..

Ensimmäinen rokotus varattu Särmälle ja Yodalle. Tyypit kävi myös fyssarin käsittelyssä harjoittelemassa tulevaisuuden huoltoja varten. Yoda sai vain kehuja kropan käytöstä ja elastisuudesta, Särmällä oli pieni junttura ristiselän alueella joka saatiin onneksi nopeasti auki. Hoidettavana olo oli molemmille mahdottoman vaikeaa kunnes nukahtivat 😅

Me ollaan harjoiteltu lähinnä ruuan odottamista, ovilla istumista, paikallaolijat ja pikkuisia hihnalenkkejä. Vähän nenähommia myös. Särmä eucalla ja molemmat nameilla.

Tänään on monen koiran painajaispäivä kun alkaa sota. Tai no, kuten aina niin samana päivänähän se alkoi kun paukkujen myyntikin. Monta päivää pelkoa ja ahdistusta koti- ja luonnon eläimille.

Ois niin kiva olla tukematta yksityisten ihmisten ilotulitekieltoa, mutta kun jo kymmeniä vuosia minun 1.1. perinteisiin on kuulunut toisten urvakkeiden rakettiroskien keräys ja kun jo viikonloppuna iltalenkillä räjähteli eli ihmisten ajantaju on ilmeisen heikkoa niin aina toivon että tuleva vuodenvaihde on viimeinen ei-ammattilaisten ilotulittelu. Yhtään paukkuarkaa ei kotona tänä vuonna pitäisi olla, mutta turhia riskejä ei oteta ja pentujen kanssa ollaan jo ennakkoon kuunneltu paljon pauketta ja koetetaan turvata rauhallinen ja iloinen aattoilta.

1.1. ollaan töissä, toivottavasti pitkä päivä. Vaikka sitten ei ehdikään niin siistiä rakettihirmujen jätöksiä 💸

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti