keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Melkein tyhjä pesä

MyDogDna näytteet oli menneet viimein perille. Tuloksia luvassa 4-6 viikon päästä. Jännittävää. Punnasin koko matkan Jyväskylään et kenestä se toinen näyte otetaan. Jos ruskealla olisi ollut pallit, ei olisi tarvinnut miettiä, mutta kun ei niin pohdin sitten kolmen välillä ja vähän arvalla näytteet otettiin siis mulle jäävästä Robinista eli Särmä(-Eevokista) ja Tedistä eli Hemmosta. Siis  pitkäkarvaisista. Jos paketit tulee taas joskus -30 % aleen niin saatan lähettää muillekin pennun ostaneille.


Kaikki muut penskat ovat nyt menneet kotiinsa, mutta Ruotsin tuontimääräysten vuoksi saadaan nauttia Yodan seurasta vielä kuukausi. Ompahan pennuille riehuseuraa kun olen joulun ja vuodenvaihteen töissä. Ihanan paljon on tullut pennuista kuulumisia, kuvia ja videoita kaikilta. Reippaasti on lähtenyt arki käyntiin uusissa kodeissa. Tedistä tuli Hemmo, Marshallista Luja, Lilystä Kiskis, Barneysta Masi, Ranjitista Yoda ja Robinista Särmä. Tai Särmä-Eevokki koska Juuson kanssa olemme erimielisiä nimestä :D

Rekkaripaperit tuli ja tänään sain laitettua ne postilootaan. Jospa menisivät kerralla onnistuneesti perille ettei tarvitse alkaa tilailla kopioita.



Huomenna mennään koko porukalla hallille nose-treeneihin, saa nähdä miten selvitään. Kurkkailin jo kisakalenteria rallytokon osalta, josko uskaltautuisi 11 kk tauon jälkeen kisaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti