keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Joulu

"Mut jouluna suht pitkää päivää".

Näillä puheilla suostuin olemaan joulun töissä (saatu korvaus olisi kompensoinut menetyn joulurauhan ja heräämisen) ja kas kummaa, 1-1,5 ihmisen töihin oli otettu täksi jouluksi kolme. Tähän kirosanoja. 🤐

Penskat kasvaa, lauantaina Yoda 6,8 kg ja Särmä 5,4 kg. Niillä oli huippuhauskaa touhuta samalla kun isot tytöt ahkeroi vuorollaan vesijuoksumatolla. Oli pallomeri, ramppeja ja jumppakamoja. Pentujen touhuparatiisi. Kovasti harjoittelevat ulos pissaamista ja kakkaamista, alustoja on sisällä enää yksi. Yöt ovat ihanan rauhallisia. Kop kop..


Varovasti on palailtu Häärän kanssa treenaileee. Esteillä lähinnä lähtöjä ja kuuntelua/erottelua, muutama keinu. Kotona paljon jumppaa ja kropan huoltoa, Väliköntiellä vesijuoksumattoilua ja ulkona koko kanto- ja pentuajan vapaana juoksemista. Siispä kun kuulen kritiikkiä siitä että tänään tehtiin vähän rataa vauvarimoilla niin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Minä tiedän paremmin 😜 Tietty monien koirien kunnon kotirakennus on vielä nykyisinkin olematonta ja se 'kunnonkohotus' tapahtuu vain hallilla agitreeneissä niin ymmärrän että asia voi kauhistuttaa.

Tammikuussa vielä kerran osteopaatti ja hieronta ennen ekaa Top Teamin leiriä, jossa me keskitytään yhä tekniikkaan ja kuunteluun enemmän kuin pitkiin ratapätkiin.

Mahduttiin Jyväskylän rallykokeeseen metsästämään uutta koulutustunnusta. Ihana että Häärällä oli jo valmiiksi ennen pentuja näyttöä monipuolisesta käytöstä, en mä itse toisenlaisesta yhdistelmästä koiraa enää nykyisin ottaisikaan. Näyttö käytöstä ja terveydestä 👌🤩 Vaikeaksi menee jatkossa pentujen hankinta jos oma linja ei syystä tai toisesta jatku.

Koirat sai joululahjaksi mini Fitbonet ja herkkuja. Kiva lisäosa jumppakamoihin. Hööksiltä voisi käydä kurkkimassa vielä pari juttua.. Itse en toivonut mitään kun kerran sain jo voittamattoman lahjan eli pennun 🥰 Pukki toi ihania yllätyksiä vaikka en oo ollu yhtään kiltti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti