perjantai 16. kesäkuuta 2017

Häärän kesäkuun puolivälin kuulumiset



Häärä kehittyy hienosti :) Joka viikko se handlaa jotain uutta asiaa. Tosin usein hukassa on sitten myös joku jo aiemmalla kerralla osattu asia. Agiliitokin menee hienosti, painotuksena nyt erilaiset ohjaukset, lähdöt ja ohjaajafokus. Toiminta ei jatku jos rima tulee alas tai jos mä ohjaan jonkun kohdan ymmärrettävästi ja koira valitsee silti väärän esteen tai suorittaa väärin päin.

Jäljellä Häärä ajoi eilen ensimmäisen vieraan ihmisen jäljen ja meni paljon tarkemmin ja rauhallisemmin kuin minua jäljestäessä. Nyt pitäisi vaan valjastaa ystäviä ja tuttavia metsään tepsuttelemaan että saadaan lisää treeniä, jatkokurssi kun napsahti ikävästi samalle päivälle kuin tiistaista maanantaille siirtyvä alkeispaimennus. Kurssilla jälkihommia pääsisi siis jatkamaan vasta elokuussa :/

Juoksutkin tuo muikkunen malttoi aloittaa. Eipä oo muuten yhtään niin siisti kun meidän edesmennyt Tellu, joka kulki aina omia jälkiään ja siivosi. Juoksuhousutkin tuolle pitää käydä ostamassa että päästään jatkamaan treenejä. Odotin noiden alkamista niin paljon että unohdin hankkia ne ajoissa ja nythän niitä on kiva mennä sovittelee ja totuttaa tuota vaateinhoajaa niiden käyttöön. Tosin toivon että agi on niin kivaa, että ei niitä ehdi siellä edes huomata. Kuvaushommiakin pääsee nyt suunnittelemaan, pyysin neljästä paikasta kaikkien mahdollisten tutkimusten ja kuvausten pakettihinnan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti