tiistai 20. kesäkuuta 2017

Kesäarkea

Dina alkaa olla kunnossa, jo toista päivää lämmöt normaalin sisällä. Ei kuumetta, eikä alilämpöä. Ei kyllä silti uskalla huokaista vielä, mutta paremmalta näyttää. Toivottavasti nää sen muutkin lämmönsäätelyongelmat katoaa niin tyyppi pääsee taas normaalisti autoreissuille ja siirtolapuutarhalle ja hallille.

Agihallin yläkerrassa ollut MustiMirri muutti pois Prisman luokse. Periaatteessa vain tien toiselle puolelle, mutta jalan sinne ei enää niin vaan pikaisesti kipaistakaan. Vähän harmittaa kun oli niin näppärä käydä aina yläkerrassa piipahtamassa punnaamassa koiria, paikkaamassa huvenneita treeninamivarastoja tai mennä sisään halliin jos hallin oma avainlukija ei syystä tai toisesta toiminut. Tulevana talvena varmaan sitten kävellään 45 min takaisin kotiin jos ovi ei aukea :(

Kävin avajaisissa hamstraamassa avajaistarjouksena olleita possunkorvia ja sain ostettua Häärälle juoksupökät. En saanut sellaisia mitkä olisin halunnut, koska ei koot oikein täsmännyt. Sen siitä saa kun koiralla on muhkeet urheilijan reidet ja sitten kapee vyötärö. Joudun ottamaan semmoiset tarrasulkijalliset, niissä mahtuu reisi kinnaamatta liikkumaan. Häärän mielipide pökistä alla. Huomenna nähdään miten treeni kulkee..


Tässä omatekoiset kotipökät :D

Riepu on selkeesti tyytyväinen ajeltuun kuontaloonsa. Se on nukkunut siitä asti sängyssä mun vieressä koko yön. Ennen saatto tulla viereen mutta muutamassa minuutissa tuli niin kuuma että se siirtyi aina lattialle. Nyt se tuhisee ja unijuoksee melkein mun tyynyllä.. Omistaja ei tiedä onko tästä muutoksesta niinkään ilahtunut :D


Juoksunen narttu sotkee kyllä tätä normielämää. Kaveri kysyi että voisinko ottaa sen pojjaat heinäkuun alussa yökylään ja olin ensin et enköhän, varmistan kotona kalenterista. Ja kas, sitten aivot raksutti et ai niin, eihän tänne kannata nyt mitään uroksia ottaa :K Totuttelua siis, ei pelkästään koirilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti