sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Uimahommia

Lenkkeiltiin eilen Riepun veljen kanssa Haminanlahdessa ja koirat pääsi kahlailee. Hääräkin uskalsi ensin harppoa vähän vedessä järkyttynyt ilme naamallaan ja sai aina palkaksi hurjasti kehuja. Ja kas kummaa, jossain vaiheessa se uskaltautui uimasilleen! Silmät kauhusta pullottaen se haki keppiä. Eikä uimalassa tutuksi tullutta kuolemankiljuntaa ollut lainkaan. Ehkä siitä tuleekin vesipeto..


Tänään oltiin koko porukka yliopiston rannalla kahlailemassa ja jostain syystä siihen päätti paukata sorsapoikue... No todistetusti Dinakin osaa uida. Ja pitkään. Ja Taira myös. Lopputulemana kaivoin niille koloa yhden verkkoaidan ali että saatiin ne oikealle puolelle ja päästiin kotiin. Viilentyipä tuo keuhkotautinenkin, varmaan teki toooosi hyvää.



Riepu kävi trimmissä, kyllästyin viimein tuohon sen järkyttävään karvaan ja irtoamattomaan pohjavillaan. Nyt se on tommonen raggari-puliukko :D <3


Viikonloppu meni agin sm-kisojen streameja tuijotellessa. Kaikki muu jäi vähän retuperälle, jospa tässä alkuviikolla sais hommia aikaiseksi niin kotona kuin siirtolapuutarhallakin. Juhannus ollaankin sitten totuttuun tapaan töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti