torstai 5. maaliskuuta 2020

Maaliskuu20

Mummo ja ukki pääsevät viimein kolmen kuukauden ''hätäsijoituksessa" odottelun jälkeen samaan taloon. Tähän asti toinen on ollut Maaningalla ja toinen Nilsiässä, nyt pääsevät molemmat Nilsiään. Eli muuttohommia tähän kaiken muun lisäksi. Hyvin on niidenniiden kä saatukin vietyä tavaraa roskiin, Konttiin ja kirpparille myyntiin. Mutta kyllä työtä vielä riittää. Uuteen 'kotiin' saa ehkä yhden lipaston, vielä ei tiedetä onko siinä keittiötä, eli tarvitseeko tai saako omia astioita yms.  Hyvä puoli tässäkin revohkassa on se, että on päästy ahkerasti harjoittelemaan koirien kanssa hissikäytöstä ja ylipäätään taas yhdessä vieraassa paikassa olemista ja rauhoittumista.


Koirien uimahommia aloitettiin myös pitkän tauon jälkeen. Ekalla kerralla mukana oli vain Häärä ja Taira, tokalla mukaan pääsi myös Riepu ja Särmä. Särmä kävi nohevana ensikertalaisena ihan omine lupineen uimassa kierroksen mammansa perässä eikä hätääntynyt yhtään. Sitten se kyttäsikin loppuajan innostuneena rampilla kun muut rahtasi hänelle altaasta leluja. Vesijuoksumattoilua ollaan myös jatkettu.

Ensimmäisille rallytokon mes-radoille on ilmottu ja puolisen vuotta mennään kyllä täysin ilman tulostavoitteita. Niin paljon on vielä kehitettävää, mutta meille on tärkeää käydä kokeilemassa tehtäviä myös kisavireessä. Vain kisoissa tuntuu pääsevän tarpeeksi väljille radoille isoille kentille. Treeneissä Häärä on keksinyt joka kerta jotain uusia kuvioita, eilen esim. eteen istumaan tulo oli joka kerta 2on2off asento takajalat tehtäkyltillä. Ja sitkeästi uudestaan ja uudestaan. 🙈😁 Jännityksellä odotamme mitä tapahtuu.

Ekat aksakisat sitten elokuun häämöttää myös ihan nurkan takana. 👌


Särmä pääsee myös tässä kuussa taas fyssarille. Todella epäillen seuraan sen liikkeitä ja kuuntelen rutinoita ja naksumisia. Mutta toki mä olenkin ihan vainoharhainen 😝 Tieto siitä että astuin sen päälle pentujen ollessa pariviikkoisia ei auta mut huoleen yhtään. Olen varmasti pilannut sen. Katsellaan nyt mitä Ninni sanoo ja mietitään sitten välikuvia tms.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti