lauantai 14. maaliskuuta 2020

Voihan NoronaCorona.

Täytyyhän tuon olla joku mahatautiversio siitä vessapaperin hamstrauksesta päätellen. Ja kun kerran ensin tyhjeni Prismat ja Äs-Marketit niin täytyy päätellä myös että bonuskansalaiset on joukkopsykoosiin taipuvaisempia kuin K-kansalaiset. Cittareissa ja K-Supermarketeissa oli to-pe paljon paremmin kamaa kuin S-ryhmän isommissa kaupoissa.

Mutta asiaan. Sinne meni tän vuoden koiratittelisuunnitelmat. Mitenkään eivät ainakaan rallyn puolella saa siirrettyä kisoja myöhemmälle vuotta, kun useampikin keskustelu oli jo alkuvuodessa että loppuvuoden kisoihin ei ole enää vapaita tuomareita ja että nyt pitäisi olla varaamassa jo vuoden 2021 kisoihin tuomareita. Maailma vastustaa kovasti Häärän paluuta aksailemaan kun piti maailmanlaajuinen pandemia heittää kehiin :D Eikä mitään toivoa SM-nollien saamisesta. Tosin eihän ne kisat meillä tavoitelistalla olleetkaan. No, vapautuipa töille ja tienaamiselle kaikki viikonloput. Lisätienestit varmaan tippuu kun ihmiset katoaa myös kirpparilta. Toivottavasti seurat palauttaa jo tehtyjen ilmojen maksut, mulla on Poppareilla sisällä 48 € rallyyn ja Hupulla 60 € agiin ja 50 € rallyyn. Ja rallymölliin 16 €. Siinäpä onkin melkein kuukauden palkkatulot. :P

Mut minkäs tälle mahtaa, kovaa treeniä vaan. Ollaampa sitten kesäkuussa valmiimpia. Ja nyt on halleissa tilaa kun hurjimmat seurat peruutti treeninsäkin :O Toivottavasti Top Team ei siirry kun on majoitukset ja kaikki järkätty. Muutenkin miellyttäviä aikoja näin viruspaniikin keskellä kevään koettaessa kun allergisena ja astmaisena niiskutat, pihiset ja yskit ja kanssakulkijat kavahtaa useamman metrin päähän.

Mutta jotain hyvääkin: Woltin Jätä ovelle-vaihtoehto. Karanteeniaika on epäsosiaalisen unelma-aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti